Kategoriat

Checkout - Oma maksutapa kaikilleJoustoraha

 

Koti ja kodin kalusteet ovat meille jokaiselle tärkeä osa elämää. Raskaan työpäivän jälkeen on mukavaa istahtaa leppoisasti sohvalle tai nauttia perheen kanssa ateria ruokailupöydän äärellä. Sisustaminen ja hyvät kalustevalinnat inspiroivat meitä kaikkia. Luo itsellesi ja perheellesi puitteet ikimuistoisille hetkille.  Panostuksessa omaan kotiin on ideaa, se todella maksaa vaivan...

KIDEA EAZY on kodin sisustamisen verkkokauppa. Sen toiminnan keskeinen ajatus on tehdä kodin kalustamisesta yksinkertaista ja helppoa ilman epävarmuustekijöitä. Pyrkimyksemme on antaa mahdollisimman selkeät ja luotettavat tiedot kaikista myymistämme tuotteista.  Asiantuntijamme on valinnut huolella kaikki tuotteet. Asiantuntijatiimimme osaaminen on tarvittaessa päivisin käytössäsi chat – linjan sekä puhelimen välityksellä. Pohditpa sitten erilaisten kangaslaatujen soveltuvuuta, sohvien rakenteisiin liittyviä asioita tai jotain muuta,  kalustesektorin vetäjänä toimiva Mika Alenius ja hänen tiiminsä antaa auliisti oman tietotaitonsa käyttöösi. Mikalla on alan kokemusta niin valmistuksen kuin myynninkin parissa jo vuodesta 1997 alkaen.

KIDEA EAZYN emoyritys on perustettu vuonna 2002. Sen toiminta on keskittynyt teknisen kaupan sektorille ja toiminta on vakaalla pohjalla.

Mottomme on  alusta alkaen ollut ns. reilun pelin meininki. Samassa hengessä toimimme  myös verkkokauppamme, KIDEA EAZY:n parissa.

Toivotamme Teidät tervetulleeksi verkkokauppaamme !

Yhteystiedot:

KIDEA EAZY                                                                                                                                                                        
Malmarintie 20
01380 Vantaa